Course: Right Physical Activity

« Back
Course title Right Physical Activity
Course code MNG/OZP53
Organizational form of instruction Lecture + Lesson
Level of course Bachelor
Year of study 2
Semester Winter
Number of ECTS credits 1
Language of instruction Czech
Status of course Compulsory-optional
Form of instruction Face-to-face
Work placements This is not an internship
Recommended optional programme components None
Lecturer(s)
  • Zatloukalová Anna, Mgr. Ph.D.
Course content
unspecified

Learning activities and teaching methods
unspecified
Learning outcomes
Prerequisites
unspecified

Assessment methods and criteria
unspecified
Recommended literature
  • Clark, N., & Soumar, L. (2014). Sportovní výživa. Praha: Grada.
  • GROSSHAUSER, M., CHERNUS, A. Sportovní výživa pro vegetariány a vegany: správně načasovaný jídelníček.
  • Mach, I. (2012). Doplňky stravy: jaké si vybrat při sportu i v každodenním životě. Praha: Grada.
  • Nelson, A. G., Kokkonen, J., McAlexander, J. M., Stackeová, D., Dobrý, L., & Krištofič, J. (2009). Strečink na anatomických základech. Praha: Grada Publishing.
  • Pastucha D. a kol. (2014). Tělovýchovné lékařství: vybrané kapitoly.
  • Perič, T., & Dovalil, J. (2010). Sportovní trénink. Praha: Grada Publishing.
  • Pilný, J., Kokkonen, J. (2018). Úrazy ve sportu a jak jim předcházet: vybrané kapitoly. Praha: Grada.
  • Provazník K., Komárek L. a kol. (2004). Manuál prevence v lékařské praxi. Souborné vydání.. Fortuna Praha.
  • SHARMA, S. a kol. (2018). Klinická výživa a dietologie: v kostce. Praha: Grada Publishing.
  • SKOLNIK, H., CHERNUS, A. (2011). Výživa pro maximální sportovní výkon: správně načasovaný jídelníček. Praha: Grada.


Study plans that include the course
Faculty Study plan (Version) Category of Branch/Specialization Recommended year of study Recommended semester
Faculty: Faculty of Health Sciences Study plan (Version): Health Protection and Promotion (2021) Category: Health service 2 Recommended year of study:2, Recommended semester: Winter