-
(2019). Reformulace potravin: hodnocení možností reformulací hlavních potravinářských komodit. Praha: Potravinářská komora České republiky.
-
Dostálová, J. Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů.
-
Dostálová, J., Kadlec, P. (2014). Potravinářské zbožíznalství: technologie potravin. Ostrava: Key Publishing.
-
Hrabě, J., Březina, P., Valášek, P. (2006). Technologie výroby potravin živočišného původu: bakalářský směr. UTB Zlín.
-
Hrabě, J., Rop, O., Hoza, I. (2006). Technologie výroby potravin rostlinného původu: bakalářský stupeň. UTB Zlín.
-
Ingr., I. (2007). Základy konzervace potravin. Brno.
-
Killer, J. Hygiena a zdravotní nezávadnost potravin: pro posluchače FAPPZ.
-
Mašek, L. Potraviny a nápoje v kostce.
-
Šindler, M., Kadlec, P. (2015). Gastronomie a technologie přípravy pokrmů: technologie potravin. Brno: Masarykova univerzita.
|