Course: Technology of Dishes

« Back
Course title Technology of Dishes
Course code MNG/OZK04
Organizational form of instruction Lecture + Seminary
Level of course Bachelor
Year of study not specified
Semester Summer
Number of ECTS credits 3
Language of instruction Czech
Status of course Compulsory
Form of instruction Face-to-face
Work placements This is not an internship
Recommended optional programme components None
Lecturer(s)
  • Petřeková Karin, Mgr. Ph.D.
  • Svrčinová Pavla, MUDr. Ph.D.
  • Kovalová Martina, Mgr. Ph.D.
Course content
unspecified

Learning activities and teaching methods
unspecified
Learning outcomes
Prerequisites
unspecified

Assessment methods and criteria
unspecified
Recommended literature
  • (2019). Reformulace potravin: hodnocení možností reformulací hlavních potravinářských komodit. Praha: Potravinářská komora České republiky.
  • Dostálová, J. Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů.
  • Dostálová, J., Kadlec, P. (2014). Potravinářské zbožíznalství: technologie potravin. Ostrava: Key Publishing.
  • Hrabě, J., Březina, P., Valášek, P. (2006). Technologie výroby potravin živočišného původu: bakalářský směr. UTB Zlín.
  • Hrabě, J., Rop, O., Hoza, I. (2006). Technologie výroby potravin rostlinného původu: bakalářský stupeň. UTB Zlín.
  • Ingr., I. (2007). Základy konzervace potravin. Brno.
  • Killer, J. Hygiena a zdravotní nezávadnost potravin: pro posluchače FAPPZ.
  • Mašek, L. Potraviny a nápoje v kostce.
  • Šindler, M., Kadlec, P. (2015). Gastronomie a technologie přípravy pokrmů: technologie potravin. Brno: Masarykova univerzita.


Study plans that include the course
Faculty Study plan (Version) Category of Branch/Specialization Recommended year of study Recommended semester
Faculty: Faculty of Health Sciences Study plan (Version): Health Protection and Promotion (2021) Category: Health service 1 Recommended year of study:1, Recommended semester: Summer