Monologic Lecture(Interpretation, Training), Dialogic Lecture (Discussion, Dialog, Brainstorming), Activating (Simulations, Games, Dramatization)
- Semestral Work
- 10 hours per semester
- Attendace
- 6 hours per semester
- Preparation for the Course Credit
- 10 hours per semester
|
-
FRAŇKOVÁ, S. a kol. Dítě s nadváhou a jeho problémy. Praha: Portál, 2015. ISBN 978-80-262-0797-9..
-
FRAŇKOVÁ, S., DVOŘÁKOVÁ-JANŮ, V. Psychologie výživy a sociální aspekty jídla. Praha: UK, 2003. ISBN 80-246-0548-1..
-
FRAŇKOVÁ, S., PAŘÍZKOVÁ, J., MALICHOVÁ, E. Jídlo v životě dítěte a adolescenta: teorie, výzkum, praxe. Praha: Karolinum, 2013. ISBN 978-80-246-2247-7..
-
GREGORA, M., ZÁKOSTRLECKÁ, D. Jídelníček kojenců a malých dětí. Praha: Grada, 2014. ISBN 978-80-247-4773-6..
-
HOLČÍK, J., KÁŇOVÁ, P. a PRUDIL, L. Systém péče o zdraví a zdravotnictví: východiska, základní pojmy a perspektivy. Brno: Národní centrum ošetřovatelství a nelékařských zdravotnických oborů, 2015. ISBN 978-80-7013-575-4..
-
HŘIVNOVÁ, M. a kol. Stěžejní aspekty výchovy ke zdraví. Olomouc: Univerzita Palackého v Olomouci, 2010. ISBN 978-80-244-2503-0..
-
HŘIVNOVÁ, M. Lexikon dobré praxe: výchova ke zdraví a zdravému životnímu stylu v mateřské škole. Brno: Anabell, 2013. ISBN 978-80-905436-2-1..
-
HŘIVNOVÁ, M. Základní aspekty výživy. Olomouc: Univerzita Palackého v Olomouci, 2014. ISBN 978-80-244-4034-7..
-
KLIMEŠOVÁ, I. a STELZER, J. Fyziologie výživy. Olomouc: Univerzita Palackého v Olomouci, 2013. ISBN 978-80-244-3280-9..
-
KOMPRDA, T. Základy výživy člověka. Brno: Mendelova univerzita v Brně, 2017. ISBN 978-80-7509-500-8..
-
KOPECKÝ, M. et al. Úvod do výchovy ke zdraví a zdravému životnímu stylu. Olomouc: Univerzita Palackého v Olomouci, 2012. ISBN 978-80-244-3369-1..
-
KOŠŤÁLOVÁ, A. et al. Manuál pro školní jídelny: metodická pomůcka pro realizaci projektu "Zdravá školní jídelna". Praha: Státní zdravotní ústav, 2017. ISBN 978-80-7071-367-9..
-
KUNOVÁ, V. Zdravá výživa. Praha: Grada, 2011. ISBN 978-80-247-3433-0..
-
MACHOVÁ, J. a kol. Výchova ke zdraví. Praha: Grada, 2015. Pedagogika. ISBN 978-80-247-5351-5..
-
MALČÍK, M. a T. KOŠŤÁLOVÁ, A. a kol. Rádce školní jídelny. 1, Nutriční doporučení ministerstva zdravotnictví ke spotřebnímu koši. Praha: Státní zdravotní ústav, 2015. ISBN 978-80-7071-340-2..
-
Rámcový vzdělávací program pro předškolní vzdělávání (verze platná od 1. 9. 2017). Praha: MŠMT, 2017..
-
TLÁSKAL, P. et al. Výživa a potraviny pro zdraví. Praha: Společnost pro výživu, z.s., 2016. ISBN 978-80-906659-0-3..
|