Předmět: Cvičení z kvasné chemie

» Seznam fakult » PRF » ACH
Název předmětu Cvičení z kvasné chemie
Kód předmětu ACH/FERM
Organizační forma výuky Cvičení
Úroveň předmětu Bakalářský
Rok studia nespecifikován
Semestr Letní
Počet ECTS kreditů 2
Vyučovací jazyk Čeština
Statut předmětu Volitelný
Způsob výuky Kontaktní
Studijní praxe Nejedná se o pracovní stáž
Doporučené volitelné součásti programu Není
Vyučující
  • Kučera Lukáš, RNDr. Ph.D.
  • Kurka Ondřej, RNDr. Ph.D.
  • Šamajová Kateřina, Mgr. Ph.D.
Obsah předmětu
nespecifikováno

Studijní aktivity a metody výuky
nespecifikováno
Výstupy z učení
Cílem předmětu je seznámit studenta s fermentačními procesy v rámci praktických cvičení.

Předpoklady
nespecifikováno
ACH/KVAS

Hodnoticí metody a kritéria
nespecifikováno
Doporučená literatura


Studijní plány, ve kterých se předmět nachází
Fakulta Studijní plán (Verze) Kategorie studijního oboru/specializace Doporučený ročník Doporučený semestr
Fakulta: Přírodovědecká fakulta Studijní plán (Verze): Chemie (2019) Kategorie: Chemické obory 1 Doporučený ročník:1, Doporučený semestr: Letní
Fakulta: Přírodovědecká fakulta Studijní plán (Verze): Chemie - analytik specialista (2021) Kategorie: Chemické obory 1 Doporučený ročník:1, Doporučený semestr: Letní