Course: Professional Practice III

» List of faculties » FZV » MNG
Course title Professional Practice III
Course code MNG/RZP14
Organizational form of instruction Practice
Level of course Master
Year of study not specified
Semester Summer
Number of ECTS credits 5
Language of instruction Czech
Status of course Compulsory
Form of instruction Face-to-face
Work placements This is not an internship
Recommended optional programme components None
Lecturer(s)
  • Dohnalová Zuzana, doc. Ing. Ph.D.
  • Šamaj Martin, PhDr. MBA
Course content
unspecified

Learning activities and teaching methods
unspecified
Learning outcomes
Prerequisites
unspecified
MNG/RZP04 and MNG/RZP13 and MNG/RZP12

Assessment methods and criteria
unspecified
Recommended literature
  • Zákon č. 48/1997 Sb., o veřejném zdravotním pojištění a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, v aktuálním znění.
  • Zákon č. 563/1992, zákon o účetnictví v aktuálním znění.
  • BELLOVÁ, J., BAČÍK, P., ZLÁMAL, J. (2016). Management, základy managementu. Cvičebnice - řešení. Prostějov: ComputerMedia, s.r.o.
  • BELLOVÁ, J., BAČÍK, P., ZLÁMAL, J. (2016). Management, základy managementu. Cvičebnice-zadání. Kralice na Hané: Computer Media.
  • Zamazalová, M. (2010). Marketing. C. H. Beck.
  • Zlámal, J., & Bellová, J. (2013). Ekonomika zdravotnictví. Brno: Národní centrum ošetřovatelství a nelékařských zdravotnických oborů.
  • Zlámal, J., Bačík, P., Bellová, J. (2011). Základy managementu. Computer Media, s.r.o., Kralice na Hané.
  • ZLÁMAL J, VOMÁČKA J, MIKŠOVÁ Z a kol. (2014). Základy managementu pro posluchače zdravotnických oborů.. Computer Media.
  • ZLÁMAL, J., VOMÁČKA, J., MIKŠOVÁ, Z. (2016). The basics of management for the followers of health sciences. Olomouc: Univerzita Palackého.


Study plans that include the course
Faculty Study plan (Version) Category of Branch/Specialization Recommended year of study Recommended semester
Faculty: Faculty of Health Sciences Study plan (Version): Organization and Management in Healthcare (2020) Category: Health service 1 Recommended year of study:1, Recommended semester: Summer