Název předmětu | Analytická praxe |
---|---|
Kód předmětu | KZU/94SAP |
Organizační forma výuky | bez kontaktní výuky |
Úroveň předmětu | Doktorský |
Rok studia | nespecifikován |
Semestr | Zimní a letní |
Počet ECTS kreditů | 10 |
Vyučovací jazyk | Čeština |
Statut předmětu | Povinně-volitelný |
Způsob výuky | Kontaktní |
Studijní praxe | Nejedná se o pracovní stáž |
Doporučené volitelné součásti programu | Není |
Vyučující |
---|
|
Obsah předmětu |
Student vede semináře, praktika,ve výjimečných případech vede bakalářskou diplomovou práci.
|
Studijní aktivity a metody výuky |
Přednášení |
Výstupy z učení |
Analytická praxe je odbornou praxí v mimoakademické sféře, typicky ve výzkumných organizacích a organizacích kulturní správy, institucích kulturního dědictví, v podnicích z oblasti KKP či v analytických odděleních mediálních organizací. Rozsah praxe se pohybuje od 2 do 12 prac. týdnů. Cílem předmětu je zajistit doktorským studentům intenzivní kontakt s mimoakademickou výzkumnou a analytickou praxí, jež je nezbytný jednak pro vytváření funkčních vztahů mezi akademickým a neakademickým výzkumem a jednak pro zajištění takových znalostí a kompetencí, jež studujícím usnadní případné uplatnění v mimoakademické sféře.
Student je schopen přípravy a realizace přednáškové činnosti. |
Předpoklady |
Předmět není podmíněn absolvováním jiného předmětu.
|
Hodnoticí metody a kritéria |
Systematické pozorování studenta
Doktorand se zapojí v průběhu studia do výuky nejméně jednoho z oborových předmětů. |
Doporučená literatura |
|
Studijní plány, ve kterých se předmět nachází |
Fakulta | Studijní plán (Verze) | Kategorie studijního oboru/specializace | Doporučený semestr | |
---|---|---|---|---|
Fakulta: Filozofická fakulta | Studijní plán (Verze): Studia kulturních průmyslů (2022) | Kategorie: Teorie a dějiny umění | - | Doporučený ročník:-, Doporučený semestr: - |
Fakulta: Filozofická fakulta | Studijní plán (Verze): Studia kulturních průmyslů (2022) | Kategorie: Teorie a dějiny umění | - | Doporučený ročník:-, Doporučený semestr: - |